avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 356 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Facturi dubioase
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Facturi dubioase

Astazi am avut o problema la roata autoturismului personal si am ajuns la un service pt a indeperta o pietricica sarita pe la placutele de frana. S-a desfacut roata si s-a constant ca pietricica a fost,a lasat urme si a iesit. Operatiune care a durat maxim 10 min. La intrebarea cat costa serviciul prestat 10 min,mi s-a spus 60 lei. Am ramas super uimit... Am cerut factura si a durat 30 de min pana a facuto pe calculator pe o foaie A4. As dori sa aflu daca este acoperit legal in ceea ce a facut? Si ce as putea face sa numai pateasca si altii ce am patit eu?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 08:30, 1 August 2014
Sfatuiti-i sa intrebe inainte cat ii costa si sa fie atenti sa aiba si un deviz care sa insoteasca factura.
Va puteti adresa protectiei consumatorului acestia pot verifica saca service-ul avea afisat tariful pe ora de manopera.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Garantie piese noi luate prin service auto mihaella_u mihaella_u Buna ziua, As vrea sa stiu daca serviceul este obligat sa dea certificate de garantie de la producator, in cazul schimbarii pieselor auto defecte cu unele ... (vezi toată discuția)
Foarte urgent - manopera in situatiile de lucrari in constructii mercur_ro mercur_ro Am intrebat trei persoane care lucreaza la firme de costructii diferite si toate mi-au spus acelasi lucru: cheltuielile directe cu materialele si manopera ... (vezi toată discuția)
Service-urile auto au obligatia sa predea piesele inlocuite proprietarului sau trebuie sa le ceara proprietarul ? vasilealablond vasilealablond Buna ziua, nu stiu daca am formulat bine intrebarea, dar sa va spun cazul meu. Am inlocuit acum un an distributia la masina mea (sau asa am crezut) la un ... (vezi toată discuția)