avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 211 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Extindere camera camin fara autorizatii
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Extindere camera camin fara autorizatii

buna ziua vreau sa intreb cum pot afla daca cineva are autorizatie de constructie pentru extindere camera camin
noi locuim intr-un bloc cu camere de camin toaleta este comuna pentru toate camerele de pe etaj la intrarea in toaleta era o debara tot comuna si vecinul care locuieste langa toaleta a blocat debaraua daramat peretele care despartea camera lui de debaraua comuna si sia extins camera lui construind in locul debaralei baie interioara pentru el tin sa precizez ca au construit perete nou un locul peretelui vechi unde era usa debaralei si nimeni dintre vecini de pe etaj nu a semnat nimic pentru constructie si nu se stie nimic despre vreo autorizatie de constructie avand in vedere ca debaraua era spatiu de depozitare comun
multumesc
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 20:55, 4 August 2014
autorizatiile sunt afisate la primarie. intrebati acolo sau faceti cerere
@mihayy08,
Din mesaj intelegem ca acea modificare facuta de un vecin va deranjeaza. Aveti tot dreptul sa reclamati, sa sesizati organele in drept sa verifice daca modificarile s-au facut conform legii. Spunandu-ne ca
nimeni dintre vecini de pe etaj nu a semnat nimic pentru constructie
este foarte posibil ca acea modificare sa fie facuta ilegal. Spun asta pentru ca daca ar fi facut totul legal, nu putea sa obtina avize de la primarie, fara acordul asociatiei de proprietari si/sau acordul vecinilor, cel putin a celor direct afectati (sus, jos, stanga, dreapta).
Asa ca faceti o sesizare catre "Serviciul de urbanism si afisaj stradal" din cadrul politiei, unde solicitati sa verifice si oblige vecinul dumneavoastra sa intre in legalitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! eu locuiesc la et 3, intr un bloc de 4 etaje. in urma ... Disa84 Disa84 Buna ziua! Eu locuiesc la et 3, intr un bloc de 4 etaje. In urma cu 25 de ani, vecinul de deasupra, a venit la parintii mei sa ii intrebe daca ii deranjeaza ... (vezi toată discuția)
Amplasare garaj erd_h erd_h unul dintre proprietarii de garaje de pe domeniul public si a extins garajul pana in apropierea de peretele casei mele. Pana acum erau aprox 2 m intre peretele ... (vezi toată discuția)
Modificare apartament ika ika Buna seara, Va supun atentiei urmatorul aspect:: vecinul meu care locuieste in acelasi bloc cu mine in apartamentul de la etajul imediat superior, a ... (vezi toată discuția)