avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 258 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... amplasare garaj
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

amplasare garaj

unul dintre proprietarii de garaje de pe domeniul public si a extins garajul pana in apropierea de peretele casei mele. Pana acum erau aprox 2 m intre peretele casei mele si garaj iar acum a construit si un beci in acest garaj. Ma tem ca acest beci construit in apropierea casei mele imi pune in pericol fundatia casei mele care este foarte veche si care de asemenea are un beci facut de bunicii mei. Cum pot sa l determin sa darame prelungirea de garaj?
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 17:04, 18 Septembrie 2014
Initiati discutati amiabil cu persoana in cauza
Daca nu se solutioneaza ,sesizati oficial disciplina in consructii,directia corp control din primarie,inspectoratul de stat in constructii
In cadrul Politiei locale exista "Serviciul de urbanism si afisaj stradal", caruia puteti sa va adresati cu solicitarea de a verifica daca acea constructie este facuta sau nu cu respectarea legislatiei....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Zid daramat Adriana68 Adriana68 Buna ziua, In locul in care locuiesc exista o camara ce poate fi daramata. Vecinul care s-a mutat deja a dat-o jos, dar, pe langa aceasta a mai \\"umblat\\" ... (vezi toată discuția)
Extindere camera camin fara autorizatii mihayy08 mihayy08 buna ziua vreau sa intreb cum pot afla daca cineva are autorizatie de constructie pentru extindere camera camin noi locuim intr-un bloc cu camere de camin ... (vezi toată discuția)
Modificare apartament ika ika Buna seara, Va supun atentiei urmatorul aspect:: vecinul meu care locuieste in acelasi bloc cu mine in apartamentul de la etajul imediat superior, a ... (vezi toată discuția)