spuneti-mi va rog ce pot face in cazul in care s-au semnat staturile de plata in locul meu? unde gasesc exact legea care pedepseste aceasta infractiune? multumesc!
multumesc! inca ceva : pentru a dovedi acest lucru este nevoie de expertiza grafosopica parca asa se numeste nu? in cazul in care doresc sa dau in judecata angajatorul pentru a-mi recupera drepturile salariale aferente staturilor de plata falsificate cum pot proceda? (contabila a facut staturile in fiecare luna dar la mine nu au ajuns la semnat si automat nici bani nu am primit).
va trebui sa dovediti faptul ca nu este semnatura dvs. , printr-o expertiza grafoscopica probabil .Demonstrandu-se acest fapt, consider ca veti fi indreptatita sa va recuperari salariile .
In ceea ce priveste probele pe care le veti solicita organelor de urmarire penala puteti preciza ca solicitati o constatare tehnico - stiintifica prin care sa se stabileasca daca scrisul si semnatura de pe statele de plata va apartin dvs sau nu.
Cam asta ar fi, de restul urmand sa se ocupe organele de ancheta penala abilitate potrivit legii.
Reclamatie
nci
am fost reclamata la politie de catre un barbat bolnav psihic , inregistrat in evidentele speciale de 7 ani. As dori sa stiu daca politia poate lua in ... (vezi toată discuția)
Proba in justite
anthony
Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati si pe mine. As vrea sa aflu, daca poate sa fie proba (exclusiva) in justitie, pentru demonstrarea unui prejudiciu (minus de ... (vezi toată discuția)