Nu stiu cum pot proceda pentru solicitarea unui nou buletin (cel vechi a ars intr-un incendiu) pentru o persoana netransportabila si care nu are acte in original prin care sa-si demonstraze identitatea, doar copii dupa buletinul vechi. Nu are documete cu poza recenta si nici diplome de studiu. Pe site-ul evidenta populatiei scrie ca fisa de solicitare trebuie semnata in fata ofiterului. Pozele cum se fac? Nu am gasit nicaieri precizari exprese pentru situatii ca aceasta. Cum demonstrez ca este netransportabila? Cu actele de handicap sau trebuie mers la medicul de familie...
Depuneti la Evidenta documente doveditoare ale starii de sanatate si cereti statia mobila. Asta inseamna ca se va deplasa la domiciliu un lucrator cu aparatul de fotografiat.
:offtopic:
N-ar fi rau sa fiti mai darnic in detalii cand postati intrebari pe forum.
Multumesc pentru raspunsul prompt. Folosesc pentru prima data un forum si nu stiam exact cum trebuie folosit.. Dupa cum ati vazut dupa ce m-am uitat mai atent am reformulat intrebarea cu mai multe detalii. Multumesc!
Asa da :)
Raspunsul este acelasi: faceti o cerere adresata sefului Serviciului Evidenta de la locul de domicilu al persoanei, aratati imprejurarile in care a ramas fara acte, atasati copia acelui buletin si o adeverinta de la medicul de familie din care sa reiasa ca persoana este netransportabila si cereti sa vina acasa un lucrator cu statia mobila.