Buna ziua. Am avut un accident cu tamponare. S-a intamplat in Chiajna pe strada principala. Imediat dupa accident am fost la sectia de politie car se afla in Chitila, unde le-am descris f exact locul si ne-au asigurat ca este vb de strada Eroului. Am completat atat eu cat si cel vinovat declaratiile in care am scris strada Eroului si ulterior s-a scris procesul verbal cu aceeasi strada.
Nu mica mi a fost mirarea cand, trecand dinnou pe la locul accidentului, am observat ca de fapt strada Eroului se terminase cu vreo cateva sute de metri inainte si in acel loc strada se numeste Ion Luca caragiale.
Am fost la Politie si i-am rugat sa modifice aceasta eroare (provocata de ei) si NU A FOST CHIP sa primesc intelegere. Am poze doveditoare inclusiv dupa accident cu masinile in care se vede clar locuil si il pot dovedi , doar ca este vorba se strada I L Caragiale, care este tot strada principala din Chiajna, doar ca situata intr-o zona mai aproape de Bucuresti.
Sa inteleg ca acum nu mai am drept deloc la despagubire din partea asiguratorului RCA al vinovatului? Ce pot face? Conteaza clar ce s-a scris in acele prime declaratii sau conteaza ca in final pot dovedi clar ca evenoimentul s-a produc si stabili clar vina, chiar daca pe o strada cu alt nume?
Va multumesc!
Mai intai mergeti la asigurator si depuneti documentatia pentru dosarul de dauna si mai apoi puneti-va aceste intrebari, in cazxul in care veti avea probleme cu primirea despagubirii.
Va rog ajutati-ma!
dogele
Buna ziua! Ieri am fost parte a unui accident rutier, o tamponare usoara. Am mers la politie unde, spre uimirea mea, am fost gasit vinovat. S-a intocmit un ... (vezi toată discuția)