avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Autorizare camera auto pentru a fi folosita ca dovada
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Autorizare camera auto pentru a fi folosita ca dovada

Buna ziua as dori sa stiu daca am achizitionat o camera auto full hd aceasta trebuie autorizata la politie pentru a fi folosita ca dovada in instanta si daca da unde se poate face aceasta autorizare, ce acte si cam ce costuri ar fii. Mentionez faptul ca eu sunt persoana fizica.Astept raspuns din partea dvs.
Cel mai recent răspuns: smeagull , utilizator 13:50, 4 August 2014
Nu trebuie autorizata.
Teoretic, exista posibilitatea sa folositi imaginile in functie de probelma pe care o aveti, fara autorizare speciala.
Exista anumite categorii de inregistrari care nu se pot face in mod valabil decat de organele de ancheta penala, dar pentru aceste advs. nu puteti obtine aprobari sub nici o forma.
Pentru restul, puteti face inregistrari in spatiul public fara prbleme. Judecatorii vor decide, la o adica, daca vor considera acele inregistrari drept probe.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, locuiesc la un bloc cu 9 apartamente, vecinul de ... Dede_nik Dede_nik Bună ziua, locuiesc la un bloc cu 9 apartamente, vecinul de la parter a montata camere video la coltul blocului și bate pe spațiu comun, și restul ... (vezi toată discuția)
Camera video auto chiru_sorin chiru_sorin Buna ziua, Intalnesc foarte des pe Facebook anunturi despre cat de folositoare poate sa fie o camera video auto in caz de necazuri in circulatie. Cat de reala ... (vezi toată discuția)
Camere de supraveghere in bloc si in afara blocului pgo pgo De curand in blocul nostru s-a instalat sistem de supraveghere video. Intrebarea mea este : Nu trebuia sa ne dam acordul pentru acest sistem de supraveghere ? ... (vezi toată discuția)