avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1011 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Restituire fond reparatii
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Restituire fond reparatii

buna ziua..as vrea ce solutii am de rezolvare in urmatoarea problema..
am cumparat un apartament iar in momentul inchiderii contractului de vanzare ccumparare nu s a mentionat nimic de fondul de reparatii cum ca l ar vrea proprietarul..s a eliberat adeverinta pentru notar de la administrator cum ca nu sunt datorii iar la doua luni de la cumpararea apartamentului administratorul a dat vechiului proprietar fondul de reparatii ..ce putem face impotriva administratorului pentru ca a facut o ilegalitate..sau ce se poate face>
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:28, 4 August 2014
Atentie sporita la ce fonduri faceti vorbire
Dispozitia in vigoare prevede dreptul proprietarului de a recupera strict fondul de rulment si numai dupa achitarea integrala a obligatiilor de intretinere inclusiv a acelora aferent lunii in care a parasit imobilul
Asociatiile de proprietari calculeaza si afisaza cotele de intretinere aferent una ,doua luni in urma ,astfel incat daca X se muta din imobil in luna august intretinerea aferenta va fi calculata si afisata in lista de intretinere abia in luna septembrie,octombrie
Vanzatorul a obtinut dovada din partea asociatiei,ca la momentul solicitarii avea platile la zi-respectiv achitate cotele de intretinere afisate pe liste-ramanand sa achite si diferenta reprezentata de una,doua luni intretinere
Fondul de reparatii nu se restituie titularului,ramand la dispozitia asociatiei de proprietari
este vorba de fondul de reparatii..fara nici un fel de indoiala deoarece s a discutat si despre fondul de rulment..dar fondul de reparatii s a dat
Conform dispozitii in vigoare,numai fondul de rulment se poate restitui proprietarului in cazul in care are loc transferul dreptului de proprietate sau acesta se muta din condominiu
Fondul de reparatii nu se restituie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituire fond de rulment si reparatii la vanzare apartament ADIC1469 ADIC1469 Buna ziua, Dupa vanzarea apartamentului asociatia de proprietari nu este obligata sa-mi restituie fondul de reparatii si fondul de rulment? Administratia ... (vezi toată discuția)
Fond rulment si fond reparatii Ana-Maria-27 Ana-Maria-27 Buna ziua, Am devenit proprietarul unui apartament in urma cu cateva saptamani, iar acum cateva zile s-a afisat lista cu plata intretinerii. Fostul ... (vezi toată discuția)
Fond de rulment -asociatia de locatari Gabriela Tanase Gabriela Tanase Firma la care lucrez este proprietara unui apartament intr-un imobil in care nu exista asociatie de proprietari ci doar Asociatie de locatari. As dori sa stiu ... (vezi toată discuția)