avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită recuperare creante de la scoala
Discuție deschisă în Executare silită

recuperare creante de la scoala

Am de recuperat de la o scoala banii pentru lucraril executate. A trecut un an si jumatate de atunci. Intre timp am deschis proces avand castig de cauza. Hotararea judecatorasca am investit-o cu titlu executoriu ,dar surpriza: institutiile bugetare nu pot fi executate decat dupa 6 luni de la somare (pe noi statul ne executa imediat). Problema este ca nu cred ca au ce sa vanda de la scoala pentru recuperarea datoriei si chiar daca ar gasi ceva ,acele bunuri vor fi foarte greu de vandut. Mai exista si alte posibilitati de recuperare a datoriei?In cazul scolilor pot fi scoase la licitatie si imobilele? Va multumesc .
Cel mai recent răspuns: Alin Paidiu , Avocat 17:14, 15 Mai 2009
IMobilele cu aceasta destnatie nu pot fi executate silit pentru ca fac parte din domeniul public.
DIn pacate insa asa se intampla .... noi suntem executati imediat ... statul are la dispozitie 6 luni. Nu e nici o surpriza insa .
Peste cele 6 luni va vor spune ca nu au sume cu aceasta destinatie prinse in buget. .. si sa astepati o rectificare ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitii publice - chemarea in garantie a comunei irina35 irina35 O societate comerciala a castigat prin SEAP o licitatie in urma careia trebuia sa construiasca o gradinita. Licitatia a fost derulata de scoala cu clasele ... (vezi toată discuția)
Procedura prealabila Mihai Pop Mihai Pop Buna seara, Exista o procedura prealabila ce trebuie urmata inainte de a te adresa unui executor judecatoresc? Este vorba despre 288 lei, bani pentru carti ... (vezi toată discuția)
Executare silita imobil - pret licitatie georgiana.td georgiana.td Buna ziua . Ma aflu intr-un proces in care sunt executat silit pentru suma de 10.000 USD . Deoarece nu am venituri , locuinta proprietate comuna a mea si a ... (vezi toată discuția)