avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Autrizatie constructie
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Autrizatie constructie

As dori sa stiu daca pentru constructia unei camari in balcon am nevoie de Autorizatie de Constructie.
Daca da, am nevoie de acrdul tuturor propritarilor, fara nici o exceptie?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: mirela_man , utilizator 07:28, 5 August 2014
Vreti sa inchideti balconul ? sau e inchis ?
Nu vreau sa inchid balconul,.Vreau intr-o parte a balconului sa fac o camara mica din bca.
Multumesc
Trebuie sa va adresati Biroului de Urbanism din localitatea unde locuiti.
In principiu daca faceti din BCA aveti novoie de AC in baza legii 50/1991 republicata
Daca nu vor toti vecinii sa semneze, ce pot sa fac?
Legea zice ca toti in unanimitate sau 50% + 1 ?
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Construit camara in balcon potopea stelian potopea stelian Buna ziua,vreau sa-mi fac o camaruta in balcon ce consta in construirea unui zid din BCA si izolat cu polistiren si zugravit exact culoarea blocului plus usa ... (vezi toată discuția)
Inchidere balcon tip logie lucian1956 lucian1956 Buna seara, Un proprietar doreste sa inchida un balcon tip logie cu tamplarie termopan. Blocul nu este reabilitat. Unii vecini spun ca nu se poate fiindca ... (vezi toată discuția)
Balcon ultimul etaj, baza legala pentru inchidere fara autorizatie doru_gabi doru_gabi Buna ziua! Locuiesc la ultimul etaj (9), detin apartamentul din 2010, am schimbat cornierul de pe balcon cu termopan in 2011 (fara autorizatie). In acest ... (vezi toată discuția)