avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 984 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Intabulare si succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Intabulare si succesiune

Buna ziua, as dori putin ajutor. Am urmatorul caz: mi-a murit bunica, iar acum se vrea "impartirea" casei care inca nu este pe numele bunicii. Bunica avea 2 fete, mama care traieste si matusa mea care a decedat, dar are 3 copii. In casa bunicii s-a mutat o verisoara de-a mea care vrea casa doar pt ea. Cum sa facem sa fie bine, are mama vreun avantaj ca este copilul bunicii? sau? Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: clauideal , utilizator 15:01, 5 August 2014
ati omis sa specificati totusi a cui e casa.
cred ca pe strabunica, mai exact stiu ca nu s-a facut inca nici intabularea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire ... imparteli katiac katiac Buna ziua Va rog cu niste sfaturi si raspunsuri Strabunicul meu a murit acum vreo 15 ani.El avea 2 copii pe bunica si inca un baiat(unchi de-al meu de-al ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,bunicii mei au avut 3 copii ( 2 baieti si o fata).dupa ... angela.pocola angela.pocola Buna ziua,bunicii mei au avut 3 copii ( 2 baieti si o fata).Dupa cei 2 baieti am ramas 2 fete(nepoate ale bunicilor) si matusa ( fata bunicilor ) care nu a ... (vezi toată discuția)
Mostenire Cllod Cllod Buna ziua, am si eu o intrebare, mi-a ramas de la bunicii mei din partea tatalui o casa, tata a avut mai multi frati, una dintre surori traieste, casa am ... (vezi toată discuția)