avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Ajutor de deces
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Ajutor de deces

Bunica mea primeste de o luna de zile ajutor social.In caz de deces i se acorda ajutorul de deces si cine il deconteaza?Se considera ca este asigurata si ajutorul este decontat de Casa de Pensii sau se acorda de catre primarie?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 11:22, 6 August 2014
Sunati la casa de pensii explicati situatia si va spune de acolo mai sigur.
1. Daca nu este pensionara nu poate beneficia de ajutor de deces de la Casa de Pensii.

2. Ar putea primi un ajutor de inmormantare de la Primarie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutorul de deces ContSters167230 ContSters167230 buna ziua! tatal meu a decedat in iulie 2010 si nu era pensionar.el locuia cu bunica mea, pensionara de c.a.p.si cu pensie de veteran de razboi. ea a primit de ... (vezi toată discuția)
Subiect: ajutor pentru deces par_tit par_tit Subiect: AJUTOR PENTRU DECES Bunica mea a murit pe data de 28 martie 2009 , ea nu era asigurata dar primea ajutor social de la primarie.Cheltuielile de ... (vezi toată discuția)
Ajutor de deces cornel510 cornel510 Buna ziua!As dori o lamurire daca se poate din partea cuiva de specialitate...Un cumnat de-al meu in varsta de 34 ani,niciodata casatorit,locuind cu parintii ... (vezi toată discuția)