avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1071 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... CASS pentru P.F.A pensionar caz de boala
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

CASS pentru P.F.A pensionar caz de boala

Buna seara.
Am o nelamurire si eu daca ma poate lumina cineva:
Sunt pensionat temporar pe caz de boala gr.3 cu drept de munca cu jumatate de norma si am un P.F.A.cu care colaborez cu o firma financiara. As dori sa stiu daca este normal sa mi se opreasca CASS, in cazul meu ca si pensionat pe caz de boala ?
Va muultumesc anticipat.
Ultima modificare: Marți, 5 August 2014
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: DORUCONDREA , utilizator 20:27, 5 August 2014
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imi vor anula pensia? mara_andreea mara_andreea Imi vor anula pensia daca as dori sa lucrez jumatate de norma? Mentionez ca pensia este sub 700 ron. As dori sa stiu daca se poate angaja jumatate de norma si ... (vezi toată discuția)
Angajare fractiune de norma florentinabizdiga florentinabizdiga Buna ziua as dori doua informatii: sotul meu vrea sa se angajeze la o firma cu 4 ore/zi (fiind pensionat de boala de GRADUL 3 are acest drept). 1.As dori ... (vezi toată discuția)
Asociat unic, cu handicap, pensionat pe caz de boala? ribana ribana Buna seara, am si eu nevoie de o mana de ajutor.Sunt contabil la o soc. com., are un asociat unic de 55 de ani, care este si administrator al firmei, cu ... (vezi toată discuția)