avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1782 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Certificat de cutuma cetatean namibian
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Certificat de cutuma cetatean namibian

Buna seara. Doresc sa ma casatoresc cu un cetatean namibian, avem toate documentele in afara de acel certificat de cutuma care din pacate el neavand ambasada/consulat in Romania nu avem cum sa il obtinem:(. As vrea sa stiu daca in aceasta situatie e posibil ca acel certificat sa se poata elibera de catre un notar public in lipsa unei ambasade in tara? Daca nu ce ar trebui sa fac si de unde il putem obtine? Specific ca certificatul de celibat e valabil doar 3 luni iar la sf lui septembrie ar expira, deci nu prea mai avem timp.
Mulțumesc anticipat! Va rog sa ma sfatuiti ce sa fac.
Ultima modificare: Miercuri, 6 August 2014
MC83, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 09:48, 6 August 2014
Certificatul de cutuma nu poate fi eliberat decat de autoritatile statului de origine. Il puteti obtine de la Ambasada Namibiei in Austria, ei asigura reprezentarea diplomatica si pentru Romania.
Aveti aici date de contact, trimiteti un e-mail:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatoria intre un cetatean roman si un cetãțean namibian MC83 MC83 Buna ziua, vreau sa va intreb de ce acte are nevoie prietenul meu care este din Namibia pentru a oficializa casatoria in Romania? Pentru ca Namibia nu are ... (vezi toată discuția)
Casatoria intre un cetatean roman si unu cetatean grec ce acte sunt necesare si care este valabilitatea acestor acte? sylvye sylvye Buna seara! Va rog frumos sa ma ajutati daca puteti sa imi explicati ce acte sunt necesare pentru casatoria intre un cetatean roman si unul grec? Casatoria ... (vezi toată discuția)
Valabilitate certificat de celibat ema05 ema05 Va rog cu respect sa ma lamuriti in legatura cu doua aspecte. Doresc sa ma casatoresc cu un cetatean strain si mi s-au cerut un certificat de cutuma si unul ... (vezi toată discuția)