Am avut un chirias care nu a platit intretinerea de mai multa vreme si am ramas cu un debit substantial, fara posibilitatea recuperarii de la fostul chirias. Mentionez ca este vina mea ca nu am urmarit plata cheltuielilor de intretinere deoarece nu primeam chirie (Contract de comodat). #-o
Intrebare:
Exista, legal, termen de prescriptie a sumelor sau a unei parti din acestea, in conditiile in care sunt in stadiu de discutii amiabile cu reprezentantii asociatiei ( nu am ajuns inca in instanta) ? :(
aveti mare noroc pentru ca asociatia a fost intelegatoare si v-a pasuit pina in prezent
eu sunt presedinte si am doua cazuri identice
1-l-am pasuit si a reusit sa acumuleze 2300 lei si l-am actionat in judecata pentru ca nici macar nu ne baga in seama si ce credeti:l-a obligat instanta sa imi plateasca 550lei lunar plus cheltuieli de judecata 778 lei
2-l-am pasuit de vreo 3 ani si a acumulat 6550 lei vecin cu celalalt si cind a vazut 778 de lei cheltuieli de judecata (bani aruncati aiurea)a preferat sa vina sa imi dea 600 lei lunar ca sa o scada mai repede asa ca va sfatuiesc sa nu ajungeti la instanta deoarece mai bine scadeti debitul decit sa platiti aiurea 778 lei