avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Drept la locuinta
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Drept la locuinta

am divortat din 2013 aprilie,cu fostul sot avem o locuita cumparata impreuna din anul 2001.el s-a recasatorit abandonand familia si locuinta,luindu-si toate 3 masini care le aveam impreuna plus bunuri din casa,mobilier ,etc.Eu cu copilul minor fiind,am ramas in locuinta.Pana la o posibila partajare legala,pot sa ma recasatoresc aducandu-mi sotul in locuinta?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 14:34, 6 August 2014
Da, sigur.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tulburarea linistii in domiciliul comun dupa divort de catre sotie si parintii acesteia GYORGYO GYORGYO Buna ziua,prin sentinta civila nr.518 din 19.01.2016 pronuntata de judecatoria Craiova in dosarul nr.41671/215/2016 s-a pronuntat divortul dintre mine si fosta ... (vezi toată discuția)
Nelamuriri !!! Stefan_ Stefan_ Buna ziua. Am nelamuriri. Va rog ajutati-ma. Am divortat in urma cu un an. Copilul minor a ramas la mama, iar eu platesc pensie alimentara. Fosta sotie s-a si ... (vezi toată discuția)
Părinții divorțați locuiesc în casa primită de minor ca donație de la bunicii paterni. are dreptul mama să-și aducă noul soț în această casă? gheocont gheocont Suntem divortati de 2 ani cu minor de 13 ani cu domiciliul la mama. Casa in care a ramas sa locuiasca este o donatie de la bunicii paterni pentru ... (vezi toată discuția)