Buna ziua! Am facut o cerere de eliberare a unei copii dupa decizia de sanctionare si angajatorul nu a vrut sa o elibereze. A avut loc o comisie de disciplina, sunt sanctionata incepand cu data de 01.08. dar decizia de sanctionare in forma scirsa inca nu o am. Ce trebuie sa fac?
va rog sa-mi spuneti daca pot cere sa-mi elibereze copie dupa decizia de constituire a comisiei de disciplina, procesul verbal cu deciziile comisiei sau raportul comisiei?
Daca exista un litigiu pe rolul instantei de judecata,atunci se poate solicita instantei ca angajatorul sa depuna la dosar si actele care au stat la baza emiterii deciziei de sanctionare.
Buna ziua! Mai am o problema. Este legal sa scazi din zilele de concediu de odihna daca ai avut concediu medical? Sunt in concediu medical de la data de 01.08 pana la 31.08.inclusiv.
Inchidere cim
marianapirvu
poate o societate sa-mi inchida contractul de munca cu art 61 a? trebuie sa intocmeasca un raport? sau trebuia sa-mi inmaneze instiintari cu privire la acest ... (vezi toată discuția)