avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cum poti obtine cheltuielile de judecata daca actiunea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cum poti obtine cheltuielile de judecata daca actiunea s-a solutionat si nu au fost cerute in actiunea initiala?

Am si eu o problema si va rog frumos sa ma edificati in privinta ei? O cunostinta a promovat o actiune in instanta care i-a fost admisa, insa avocatul pe care l-a avut nu a solicitat cheltuieli de judecata. Cum le mai poate obtine daca actiunea initiala s-a solutionat?
Cel mai recent răspuns: geo26 , utilizator 15:01, 16 Mai 2009
daca instanta s-a pronuntat deja nu mai puteti obtine cheltuieli de judecata.
Cheltuielile de judecata pot fi cerute si printr-o actiune ulterioara in cazul in care procesul s-a solutionat in favoarea dvs.Aceste cheltuieli vor fi acordate doar daca sunt justificate si insotite de dovezi. A se vedea si decizia ICCJ 914/11.06.1996

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revizuire - recurs instanta competenta asanacheromel asanacheromel Buna ziua , Va rog sa ma lamuriti intr-un proces legat de o hotarare care sa tina loc de act autentic . -Proces deschis la judecatoria orasului F ... (vezi toată discuția)
Controverse fata de exceptia lipsei de interes cezarad cezarad Va prezint o situatie de fapt. O persoana a castigat o actiune civila care a generat cheltuieli de judecata in cuantum de 1000 de lei (taxa de timbru, onorariu ... (vezi toată discuția)
Cum recuperez cheltuielile de judecata? Carmen.D Carmen.D O banca m-a dat in judecata pentru daune sub motiv de nerespectarea obligatiilor de garant. Am castigat procesul in faza de fond. Banca a declarat apel, dar ... (vezi toată discuția)