avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1115 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Proces cu o institutie a statului
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Proces cu o institutie a statului

Am avut un proces cu o institutie a statului pe probleme financiare , am cistigat procesul in instanta iar la recurs am pierdut procesul . Hotararea definitiva a fost in anul 2013. La momentul respectiv avocatul mi-a spus ca nu se mai poate face nimic.
Astazi aflu ca pentru acceasi speta procese anterior si ulterior hotariiri definitive in procesul meu persoanele fizice au avut cistig de cauza .
Ce se poate face in acest sens , mai pot redeschide dosarul ?
Multumesc
Stimat forumist,

Nu văd nici un motiv de a redeschide procesul, împotriva dvs existând hotărâre care reprezintă autoritate de lucru judecat.

Cu stimă.
Mi se pare o mare nedreptate ca hotarirea unei instante sa fie diferita in spete identice
Cu stima
Aceste situatii sunt frecvent intalnite,complete din cadrul aceleiasi instante pronuntand solutii diferite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituire cheltuieli de judecata simona simona  simona simona referitor la recursul, pe care avocata contractata de mine sa ma reprezinte il va inainta imediat ce va primi hotariirea dela instanta de fond,oare in ... (vezi toată discuția)
Despre atacarea unei hotarari definitive nelu46 nelu46 Buna ziua. Intrebare: Este posibil ca doua instante analizand acelasi subiect, speta, sa dea hotarari definitive contradictorii: una aproba hotararea ... (vezi toată discuția)
Sentinta irevocabila, repunere pe rol excelenta32 excelenta32 buna seara. as dori un sfat de specialitate pt care va multumesc anticipat. Exista vreo posibilitate ca o cauza cu sentinta ,,irevocabila\\" sa poata fi repusa ... (vezi toată discuția)