avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 355 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Facultate buget
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Facultate buget

Salut! Am fost acceptat acum 2 saptamani la o facultate, pe locurile bugetate. Acum o saptamana am fost sa ma inmatriculez si sa platesc acea taxa de 100lei.
Intrebarea mea este, in momentul acesta mai am drept la alta facultate, tot pe locurile de la buget? Daca imi retrag acum dosarul de la facultatea respectiva, pentru sesiunea din toamna am dreptul sa concurez pentru locurile bugetate sau din moment ce am semnat inmatricularea pentru acel loc la buget, nu mai am dreptul indiferent daca am inceput sau nu cursurile. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: andu_nat , utilizator 14:36, 7 August 2014
Binenteles ca ai voie.Nu ai voie la locurile bugetate de stat daca deja ai beneficiat(ai urmat cursuri in acest regim) .daca te retragi inainte de inceperea anului universitar,inseamna cu nu ai beneficiat de nici un an macar.Suna sau du-te la secretariatul facultatii unde ai optat si spune-le ca vrei sa-ti retragi dosarul.Apoi ti-l depui la noua optiune.Bafta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Admitere masterat pe locuri de la buget valentina370 valentina370 Buna tuturor, am fost admisa in 2010 pe unul dintre locurile de la buget de la Universitatea Politenica Bucuresti, insa dupa admitere nu m-am dus sa ma ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de sfaturi Cupcake Cupcake Sunt studenta la UPG Ploiesti. Am intrat pe un loc cu taxa deoarece in trecut am mai studiat 2 ani la buget in cadrul unei alte facultati. La inceputul ... (vezi toată discuția)
Retragere facultate Utilizator4 Utilizator4 Buna ziua, daca m-am inscris la o facultate si am fost admis pe un loc la buget, iar saptamana aceasta am fost sa platesc taxa de inmatriculare, iar acum ... (vezi toată discuția)