avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1058 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Retragere facultate
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Retragere facultate

Buna ziua, daca m-am inscris la o facultate si am fost admis pe un loc la buget, iar saptamana aceasta am fost sa platesc taxa de inmatriculare, iar acum doresc sa renunt. Pot sa ma inscriu la alta facultate tot la buget ?
Ultima modificare: Joi, 26 Iulie 2018
Utilizator4, utilizator
Cel mai recent răspuns: Andr@ , utilizator 23:44, 26 Iulie 2018
Da, dacă mai sunt sesiuni de admitere/concurs de dosare. Dacă s-au terminat, aștepți până în toamnă când se reia procedura de admitere pe locurile rămase.

În caz că te temi că nu mai poți da la buget, nu e o problemă. Ai 4 ani de buget în mod automat, nu ai consumat niciunul dacă te retragi acum.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Admitere la 2 facultati la buget Ggggy Ggggy Buna ziua. Am terminat liceul anul acesta si am fost admis la 2 facultati la buget. Doresc sa urmez ambele facultati. Din cate am inteles, se poate alege o ... (vezi toată discuția)
Admitere masterat pe locuri de la buget valentina370 valentina370 Buna tuturor, am fost admisa in 2010 pe unul dintre locurile de la buget de la Universitatea Politenica Bucuresti, insa dupa admitere nu m-am dus sa ma ... (vezi toată discuția)
Facultate buget grim22 grim22 Salut! Am fost acceptat acum 2 saptamani la o facultate, pe locurile bugetate. Acum o saptamana am fost sa ma inmatriculez si sa platesc acea taxa de ... (vezi toată discuția)