avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1549 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Demisie - lucrari neterminate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Demisie - lucrari neterminate

Buna seara,
Cazul este urmatorul:
- un angajat isi da demisia din postul sef serviciu si lasa o gramada de lucrari neterminate (4 luni in urma).In timpul preavizului da foarte putin timp pe la munca pt ca era"scarbit".Dupa terminarea perioadei de preaviz postul ii este dat unui coleg.Acest coleg numit ulterior poate fi tras la raspundere pentru nerezolvarea acelor lucrari lasate de izbeliste de cel care si-a dat demisia?
Ajutati-ma cu ceva trimiteri la normele in vigoare/legislatie.

Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: julyet , utilizator 20:51, 7 August 2014
Multumesc mult pentru raspunsul detaliat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Semnarea fisei postului Buna ziua.Intrebare:Un angajat care lucreaza la o firma fara a semna fisa postului pentru postul pe care il ocupa,poate fi tras ulterior la raspundere in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ripperu ripperu sper sa ma puteti ajuta cu niste raspunsuri.in data de 2 aprilie mi-am depus cererea de preaviz cu 45 de zile lucratoare si as vrea a nu stau asa mult pt k ... (vezi toată discuția)
Demisie fara preaviz Kristaly Jozsef Kristaly Jozsef Buna ziua! Am o nelamurire si a-si dori sa cer un pic de ajutor. Momentan lucrez la fabrica de lapte in functie de sef schimb iar am gasit un alt loc de munca ... (vezi toată discuția)