avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Partaj apartament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Partaj apartament

Va rog sa-mi spuneti ce costuri presupune un proces de partaj al unui apartament, cat costa taxa de timbru, daca procesul de divort incheiat deja (din vina mea] are legatura cu cel de partaj si in final, cine va suporta cheltuielile rezultate in urma procesului.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 09:43, 7 August 2014
Vina la divort nu are legatura cu partajul.
Taxele pt partaj sunt avansate de cel ce cere partajul, ulterior poate recupera sub forma cheltuielilor de judecata daca va castiga ce a cerut sau macar o parte si tot va recupera.
Taxa de timbru e de 3 % din valoare pe care i-o dati deocamdata dvs bunului. daca e cazul , se va expertiza si veti completa la taxa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj... (dupa 2 ani de la divort.) cum procedez? Maria A. Maria A. Va salut pe toti cei care sunteti aici si ma bucur ca am dat de acest forum. E adevarat, nevoia m-a adus aici... Concret, sunt in situatia de a incepe ... (vezi toată discuția)
Partaj divorț. doresc să știu cine va achita costurile de ... Sly0809 Sly0809 Partaj divorț. Doresc să știu cine va achita costurile de judecată în următorul caz: cel care inițiază partajul la tribunal sau cel care este chemat ... (vezi toată discuția)
divort in anul 2012- partaj neefectuat- costuri Decaterina Decaterina Buna ziua. Am divortat in 2012 si nu am facut partajul . Il pot face acuma ? Si cat mar costa. Va multumesc ! (vezi toată discuția)