avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 818 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Inregistrare bo girat
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Inregistrare bo girat

Am primit de la un client un bo pe care l-am girat in favoarea unui furnizor. Mi s-a comunicat ca nu au fost bani pt. acoperirea biletului. Ulterior am aflat ca s-a incasat o mica parte din acel bilet, iar eu ar fi trebuit sa intocmesc nota contabila 401 = 411 pe suma respectiva. Acum vreau sa corectez, pt. ca am constatat ca soldurile nu corespund. Problema este ca pe contul 411 al clientului respectiv nu mai avem sold. Daca intocmesc nota contabila de corectie 401 = 411 soldul la furnizor este ok, iar la client este cu minus. Ce document pot sa intocmesc pt. a inchide? Se poate dispozitie de plata? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ANDRU55 , utilizator 18:57, 27 August 2014
511=411 valoare b.o.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bilete la ordin girate croitoru raluca croitoru raluca buna ziua cum inregistrez in contabilitate biletele la ordin girate ? va prezint urmatoarea situatie : avem un contract de subantrepriza am primit ... (vezi toată discuția)
Bo vidiva vidiva primesc un bilet la ordin pe care il girez catre o alta societate . eu cu ce raman, ca document justificativ si ce inregistrari ar trebui sa fac ? multumesc ... (vezi toată discuția)
Solduri conturi mihaelatanasactb mihaelatanasactb Buna seara, cum se poate inchide soldul unor conturi eronate (pp, asa mi-a venit firma de la alta ctb). de exp: 473, 409,419 cu minus,411 (la care clientul ... (vezi toată discuția)