avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Neprezentarea la locul de munca si gestiune
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Neprezentarea la locul de munca si gestiune

Buna ziua! de curand am aflat ca eu am contract de munca part-time chiar daca lucrez 8-9 ore pe zi , cateodata 7 zile din 7 , salariul nu e platit la timp si multe altele.
Vreau sa renunt! Nu vreau sa mai stau nici in preaviz pentru ca mi-am gasit altceva de lucru . Sunt sigur ca nu imi va acorda demisia fara preaviz pt ca numai eu si inca o persoana mai suntem la lucru .
Ce se poate face ? Daca nu ma prezint la munca ce se poate intampla ? Avem si gestiune ( inventar ) facut in fiecare seara ca la scoala pe o hartie , nimic legal . Se poate lega de asta daca nu ma prezint la munca . Precizez ca angajatorul ar putea avea ceva relatii ITM si alte celeX-(
Cel mai recent răspuns: marcu001 , utilizator 14:13, 7 August 2014
Puteti solicita incetarea c.i.m. cu acordul partilor. In acest caz, nu se acorda preaviz.

Daca este vorba despre o demisie cu preaviz, atunci nerespectarea de către salariat a termenului de preaviz reprezintă abatere disciplinară, care justifică sancţionarea sa disciplinară, inclusiv prin desfacerea contractului de muncă.
Am inteles. Multumesc mult! O zi buna! Faceti treaba excelenta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie fara respectarea preavizului ioana5050 ioana5050 Buna seara! Sunt angajata la un magazin de haine. Lucrez acolo de o luna un pic, am contract pe 3 luni si totodata am stipulat ca trebuie sa respect termenul ... (vezi toată discuția)
Demisie director societate comerciala ramo1305 ramo1305 Buna ziua! Din nou am nevoie de ajutorul Dvs. Daca detin functia de Director intr-o societate comerciala, se poate sa imi dau demisia la zi, fara sa stau in ... (vezi toată discuția)
Obligativitatea de a sta 10 zile in preaviz ralucadutuc ralucadutuc La un program part time de 4 ore un angajator te poate obliga sa stai 10 zile in preaviz daka tu nu vrei?X-(X-(X-( (vezi toată discuția)