avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 961 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Violenta verbala si psihica are vreo lege in Romania?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Violenta verbala si psihica are vreo lege in Romania?

MAI NOU dupa revolutie in tara nu am auzit de nici o lege care sa apere agresiunea pe plan psihic ,violenta verbala si rele tratamente aplicate in familie de catre sot!!..se poate face ceva??..cu respect multumesc!!X-(X-(:O:(
Daca nu ati auzit dvs, nu inseamna ca nu exista.
217/2013
[ link extern ]
Multumesc cu stima!!=D>
Da,dar cum faci dovada violentelor de natura psihica si verbala care se petrec intre 4 pereti si la care nu ai martori?Cu putin noroc si iscusinta,il inregistrezi,dar cat sunt luate in considerare aceste inregistrari?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vatamare corporala oana1stefania oana1stefania Buna ziua! as dori sa imi explicati pe îndelete procedura de eliberare a unui certificat medico-legal. am fost agresata fizic de catre sotul meu si am nevoie ... (vezi toată discuția)
Cum se poate obtine interdictia de apropiere anamaria26 anamaria26 Buna ziua, In urma unui divort cu copil minor, copilul este la mama, cu program de vizitare pt tata......tatal hartuieste telefonic pe fosta sotie, mesaje ... (vezi toată discuția)
Dare in judecata pentru denigrare Angela91 Angela91 Buna ziua, Se da urmatorul caz: Intr-o gradinita privata au fost desavarsite acte de violenta asupra unei grupe de copii de catre ingrijitoarea lor. La scurt ... (vezi toată discuția)