va rog sa ma ajutati intr-o problema!
am avut deschis un cont in euro la cec,,,pe care l-am inchis ,dar in urma unei instiintari de la cec mi s-a comunicat ca am un rest de 0.25 euro lasat intentionat de functionara acestei banci. ideea e ca am fost sa lichidez acest cont pentru a nu ma trezi datoare bancii cine stie cu ce suma peste ani;iar raspunsul lor a fost ca ma costa 3 euro + 0.5 % din ce retrag. va dati seama ce bataie de joc! cum pot rezolva aceasta problema> sa reclam la opc? cum ma sfatuiti?
Platiti, injurati in gand, scuipati in san si mergeti acasa, nu aveti ce sa rezolvati la opc, iar daca o sa cautati in termeni si conditii cec veti vedea ca au prevazut comisionul asta absurd. Nu va mai necajiti si vedeti-va de treaba, au patit-o altii mult mai rau.
multumesc pentru incurajari! m-a sunat ieri cineva de la CEC si mi-a propus sa fac un OP cu aceasta "enorma" suma si sa o transfer in cont in lei(bineinteles acest OP costa si el) ca apoi,sa pot lichida .....abia astept sa platesc si sa scap de acesti nemernici! poate cei care citesc ce am patit eu .vor fi mai atenti ca mine!! ATENTIE! in ctr semnat de mine nu este stipulat acest cost!
multumesc d-le trandafir2!=D>
Nu ati fi avut acum de plata, daca atunci and ati retras, ati fi lichidat contul inchizandu-l.
Oricum, daca nu aveti undeva prevazut cat va costa sa retrageti bani sau pt ce va pretind ei acest comision, puteti totusi sa va plangeti ANPC.