avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Comision CEC
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Comision CEC

va rog sa ma ajutati intr-o problema!
am avut deschis un cont in euro la cec,,,pe care l-am inchis ,dar in urma unei instiintari de la cec mi s-a comunicat ca am un rest de 0.25 euro lasat intentionat de functionara acestei banci. ideea e ca am fost sa lichidez acest cont pentru a nu ma trezi datoare bancii cine stie cu ce suma peste ani;iar raspunsul lor a fost ca ma costa 3 euro + 0.5 % din ce retrag. va dati seama ce bataie de joc! cum pot rezolva aceasta problema> sa reclam la opc? cum ma sfatuiti?

multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 14:27, 8 August 2014
Platiti, injurati in gand, scuipati in san si mergeti acasa, nu aveti ce sa rezolvati la opc, iar daca o sa cautati in termeni si conditii cec veti vedea ca au prevazut comisionul asta absurd. Nu va mai necajiti si vedeti-va de treaba, au patit-o altii mult mai rau.
multumesc pentru incurajari! m-a sunat ieri cineva de la CEC si mi-a propus sa fac un OP cu aceasta "enorma" suma si sa o transfer in cont in lei(bineinteles acest OP costa si el) ca apoi,sa pot lichida .....abia astept sa platesc si sa scap de acesti nemernici! poate cei care citesc ce am patit eu .vor fi mai atenti ca mine!! ATENTIE! in ctr semnat de mine nu este stipulat acest cost!
multumesc d-le trandafir2!=D>
Nu ati fi avut acum de plata, daca atunci and ati retras, ati fi lichidat contul inchizandu-l.
Oricum, daca nu aveti undeva prevazut cat va costa sa retrageti bani sau pt ce va pretind ei acest comision, puteti totusi sa va plangeti ANPC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incredere client in angajatii bancii adriands adriands In ziua scadentei unui depozit am dorit sa retrag o parte din depozit iar cu suma ramasa, sa infiintez un depozit in conditii identice cu cele avute anterior. ... (vezi toată discuția)
Plata intretinerii in contul asociatiei ana1234maria ana1234maria Buna seara Acum mai bine o luna si jumatate am supus atentiei utilizatorilor siteului o problema foarte des intalnita in Sibiu in ceea ce priveste plata ... (vezi toată discuția)
Contul bancar, plata on-line si registrul de casa ContSters235906 ContSters235906 Buna ziua, ma poate ajuta cineva in urmatoarea speta??....La asociatia de prop.unde activez ca administrator,mi s-a propus sa fac in asa fel incat oamenii ... (vezi toată discuția)