avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 988 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Nu stiu cui sa ma adresez pentru un teren pe care ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Nu stiu cui sa ma adresez pentru un teren pe care persoane necunoscute il folosesc abuziv.

Detin in orasul Bragadiru o suprafata de teren extravilan pe care persoane necunoscute l-au arat , insamantat , recoltat , etc. Vreau sa fac o reclamatie impotriva acestora ca pe viitor sa nu mai intre pe terenul meu . Cui sa ma adresez , unde sunt incadrare faptele acestora. Va multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 18:54, 7 August 2014
Faceti plangere la politie.
E posibil sa zica ca ei sunt proprietari.
E posibil sa fie necesar un proces civil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cultivare abuziva a unui teren agricol agri agri Am un teren agricol pe care ,o alta persoana,fara stiinta mea,l-a folosit. Care ar fi pasii normali de urmat? Cui trebuie sa ma adresez prima oara ... (vezi toată discuția)
Tulburare de posesie cridi cridi Este sau nu tulburare de posesie ?!?! Inculpatul a stapanit terenul din anul anul 1990 fara a detina insa titlu de proprietate . In primavara anului 2005 ... (vezi toată discuția)
Folosirea unui teren extravilan fara instiintarea proprietarului ContSters330573 ContSters330573 Buna ziua! Sint proprietar a unui teren teren extravilan(arabil)in suprafata de 400 mp.Acest teren face parte dintr un lot mai mare ce a fost astfel ... (vezi toată discuția)