avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dezmembrare casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dezmembrare casa

buna,am si eu o mare problema am o casa la tara cu fratele meu dobandita de la parinti cu cantract de vanzare eu vreau sa fac dezmembrarea la casa ca el nu are nici un interes pentru ea dar el nici nu vrea sa auda de asa ceva ce pot face si care ar fi primi pasi de facut legali sa facem dezmembrarea ,el nu a contribuit cu nimic la casa nici fizic nici material.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters250994 , utilizator 21:02, 7 August 2014
Vrei sa dezmembrati si appi sa partajati. luati legatura cu un cadastrist sa va faca propunere de dezmembrare apoi faceti dezmembrarea si partajul la notar.
da vreu partaj,dar cum sa fac sa-i oblig sa acepte partajul trebuie prin instanta?se poate ca el sa nu accepte notarul si topometristul care eu il aduc,primi pasi nu nu stiu cum sa fac.Va multumesc.
pai primul pas este sa vorbiti cu el daca doreste amiabil adica la notar daca nu va adresati instantei cu cerere de iesire din indiviziune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezmembrare fara iesire din indiviziune angella angella O problema m/a pus pe ganduri: daca sunt doi copropietari pe o suprafata de teren(cu constructii) si vor sa o dezmembreze in doua parcele dar fara sa faca ... (vezi toată discuția)
Iesire indiviziune smile_506 smile_506 Buna ziua, va rog frumos sa ma lamuriti in cazul meu. Am dat acte matusii mele sa isi faca sucessiunea pe un teren si casa pe care o avem impreuna ... (vezi toată discuția)
Despre dezmembrare. nickwolfy nickwolfy Buna ziua, As dori sa stiu care sunt etapele pe care trebuie sa le urmez pentru a face o dezmembrare in cazul unei mosteniri de pe urma mamei ? (vezi toată discuția)