avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 984 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... cerere primarie insotita de copie buletin
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

cerere primarie insotita de copie buletin

Buna ziua,
Exista cadrul legal prin care sa mi se solicite buletinul/copie cand depun o cerere/petitie la primarie.
In lipsa cadrului legal nu este un abuz?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:34, 8 August 2014
Nu exista niciun text de lege in sensul mentionat de dvs.

Probabil ca solicita asa ceva ca sa verifice datele de identitate mentionate in petitie de dvs..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

E legal sa mi se solicite copie color c.i. pentru a retrage bani dintr-un cont pe un sait de pariuri? ContSters206895 ContSters206895 buna ziua!! as avea si eu o intrebare....mi-am facut cont la un site de pariuri...si cand vreau sa retrag bani din contul respectiv imi cere sa faca ... (vezi toată discuția)
Schimbare certificat de nastere tabitasartor tabitasartor Am facut o procura surorii mele sa-mi preschimbe certificatul de nastere vechi. Mentionez ca domiciliez in alta localitate decat cea in care m-am nascut( ... (vezi toată discuția)
Acordare drept preemtiune gicsyyy gicsyyy Sa va explic care este situatia in care ma aflu: Eu sunt proprietarul unui teren. Ca vecin in partea de N am teren proprietatea primariei. Acest teren este ... (vezi toată discuția)