avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 817 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... uscator ocupat abuziv
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

uscator ocupat abuziv

Dupa ce mi-a aruncat rufele pe casa scarii, un vecin a ocupat abuziv uscatorul comun profitand ca are geamul de la bucatarie in uscator.A tras siguranta la yala si nu-mi mai permite accesul in acest spatiu comun.Mentionez ca eu sunt proprietar iar el este in gazda la socrul lui.M-am adresat politiei si asociatiei de locatari - nu s-a luat nici o masura.
Cui ar trebui sa ma adresez:(?Am lucruri in uscator si nu pot sa le iau de acolo.
Mentionez ca sunt din Galati
Daca vreti va atasez si poze in masura in care e posibil.Acel uscator este folosit aproape in exclusivitate de aceasta familie TELETIN COSTEL, deoarece a fost transformat intr-un depozit de vechituri si materiale de constructii pline paianjeni si parf de ani de zile.Atunci cand incercam sa intindem rufele sarmele sunt pline cu rufe care stau la uscat cu lunile. Daca gasim spatiu, ele se umplu de fum si mirosuri de la incercarile nereusite de mancaruri ale "doamnei" Teletin si se murdaresc de parful depus pe diferitele vechituri depozitate acolo.Eu nu vreau decat eliberarea spatiului, igienizarea si redarea lui scopului initial.
Ultima modificare: Miercuri, 20 Mai 2009
Vivian Ingrid, utilizator
Vivian Ingrid a scris:

Daca vreti va atasez si poze in masura in care e posibil.Acel uscator este folosit aproape in exclusivitate de aceasta familie TELETIUC COSTEL, deoarece a fost transformat intr-un depozit de vechituri si materiale de constructii pline paianjeni si parf de ani de zile.Atunci cand incercam sa intindem rufele sarmele sunt pline cu rufe care stau la uscat cu lunile. Daca gasim spatiu, ele se umplu de fum si mirosuri de la incercarile nereusite de mancaruri ale "doamnei" Teletin si se murdaresc de parful depus pe diferitele vechituri depozitate acolo.Eu nu vreau decat eliberarea spatiului, igienizarea si redarea lui scopului initial.
vreti eliberarea spatiului ? cea mai simpla metoda ar fi ca sa fie luata o decizie de catre cei din comitetul executiv sau adunarea generala (ordinara sau extraordinara) prin care respectivea familii sa i se puna in vedere eliberarea spatiului cu priicina (sub semnatura lor sau in prezenta a 2 martori, in caz ca refuza semnarea), fiind un spatiu comun, in caz contrar sa plateasca o chirie (de 1000 euro/luna, de exemplu). va garantez ca singur va lasa usa deschisa, in caz contrar putind fi amendata de politie. trebuie numai ca sa existe vointa din partea comitetului, presedintelui si/sau adunarii generale pt acest demers ;)
Ultima modificare: Duminică, 17 Mai 2009
ContSters61266, utilizator
elga +adrian..yala nu poate fi sparta LA USCATOR Nu e acelasi lucru ca la intrare.Respectivul poate avea pretentii ca i s a furat averea din uscator,ca i s a intrat in casa pe geam etc.Nici la apartament proprietate unde ai inchiriat..si chiriasul nu vrea sa paraseasca spatiul..nu poti sparge propria iala..evacuarea facandu-se numai pe cale judecatoreasca.Cred ca va intereseaza partea legala a de rezolvare a unor probleme.Alfel orice fapta este posibila in Romania.Daca va exasperez,vb dlui cioaca..nu mai intervin.
Pai cand pretinzi ceva, ca sa ti se faca dreptate in sensul dorintei proprii, trebuie sa dovedesti. Doar cu pretinsul....nu e crezut nimeni. Si yala o fi proprie, dar spatiul este comun.
proprietaru a scris:

elga +adrian..yala nu poate fi sparta LA USCATOR Nu e acelasi lucru ca la intrare.Respectivul poate avea pretentii ca i s a furat averea din uscator,ca i s a intrat in casa pe geam etc.Nici la apartament proprietate unde ai inchiriat..si chiriasul nu vrea sa paraseasca spatiul..nu poti sparge propria iala..evacuarea facandu-se numai pe cale judecatoreasca.Cred ca va intereseaza partea legala a de rezolvare a unor probleme.Alfel orice fapta este posibila in Romania.Daca va exasperez,vb dlui cioaca..nu mai intervin.

Ceea ce spuneti dv e valabil in America unde proprietarul unei masini a fost condamnat ca a calcat un hot care era bagat sub masina sa-i fure roata de rezerva.
La noi, repet, eu sparg lacatul (am si facuta acest lucru acum un an si-am rezolvat problema unui spatiu comun). Sa reclame si-o sa vedem ce argumente are sa ocupe abuziv un spatiu care nu-i apartine.
Problema celor din conducerea asociatiei este adesea lipsa de initiativa, lipsa curajului, teama ca se trezesc cu masina zgariata, etc.

Alte discuții în legătură

Folosire uscãtorie bloc aura 48 aura 48 Bună ziua, Vreau să ştiu dacă eu ca proprietar am şi drepturi într-o asociaţie de proprietari. Vă explic şi de ce Comitetul a hotărât ca în ... (vezi toată discuția)
Cum poate fi dobandit accesul? clara24 clara24 Buna ziua. Dupa cum stiti la parterul fiecarei scari de bloc exista niste spatii comune (spalator, uscator etc). Tot dupa cum stiti pe fiecare scara sunt tot ... (vezi toată discuția)
Uscatorie ocupata abuziv narcis-andrei narcis-andrei Familia administratorului de bloc, care locuieste la parter, au ocupat uscatoria(parter) in mod abuziv depozitandu-si acolo obiecte personale, sub pretextul ... (vezi toată discuția)