proprietaru a scris:
elga +adrian..yala nu poate fi sparta LA USCATOR Nu e acelasi lucru ca la intrare.Respectivul poate avea pretentii ca i s a furat averea din uscator,ca i s a intrat in casa pe geam etc.Nici la apartament proprietate unde ai inchiriat..si chiriasul nu vrea sa paraseasca spatiul..nu poti sparge propria iala..evacuarea facandu-se numai pe cale judecatoreasca.Cred ca va intereseaza partea legala a de rezolvare a unor probleme.Alfel orice fapta este posibila in Romania.Daca va exasperez,vb dlui cioaca..nu mai intervin.
Ceea ce spuneti dv e valabil in America unde proprietarul unei masini a fost condamnat ca a calcat un hot care era bagat sub masina sa-i fure roata de rezerva.
La noi, repet, eu sparg lacatul (am si facuta acest lucru acum un an si-am rezolvat problema unui spatiu comun). Sa reclame si-o sa vedem ce argumente are sa ocupe abuziv un spatiu care nu-i apartine.
Problema celor din conducerea asociatiei este adesea lipsa de initiativa, lipsa curajului, teama ca se trezesc cu masina zgariata, etc.