Buna ziua!
Am platit un avocat sa imi redacteze apelul si sa ma reprezinte in instanta impotriva anaf-ului.
I-am platit, mi-a spus ca nu are chitantierul la el si ca imi va aduce chitanta cand o sa imi aduca si inscrisul reprezentand apelul. Am fost de acord si, cand am vazut ca mai erau vreo 2-3 zile pana la proces, l-am sunat, i-am transmis mail.
M-a asigurat, prin mail ca sa stau linistita ca nu a pierdut nici o cale de atac.
Apelul si chitanta, dar si dovada trimiterii prin posta nu am mai vazut-o nici pana astazi.
Au trecut mai bine de 3 luni de la data cand am pierdut dreptul de a mai ataca hotararea din prima instanta.
Am citit cate ceva despre raspunderea delictuala, despre inselaciune...
Ce ma sfatuiti sa fac? As vrea sa-i fac o plangere, dar nu stiu exact cum sa motivez in drept plangerea respectiva.
Poate sa ma ajute cineva?
Multumesc anticipat.
Daca nu aveti contract de asistenta si reprezentare cu un avocat, acesta nu are nici o obligatie legala sa va asiste si nici sa va reprezinte...Eu nu am fost acolo...Poate ca intentiona sa redacteze motivele apelului "pro bono"...Nu vad cum puteti sa dovediti contrariul prin email?
Eu nu sunt avocat, deci lasati-va sfatuita de un avocat!