avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1014 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Cum putem cere despagubiri unei firme de transport ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Cum putem cere despagubiri unei firme de transport persoane cunoscuta ca fiind cea mai veche din transportul rutier roman

au cerut 14 euro rezervare si cand am ajuns in autogara dimineata, soferul a plecat fara sa raspunda casierului la telefon si nu a mai oprit. Seara am avut alt autocar cu plecare Italia, cerandu-mi 85 de euro biletul costand 70 si am intrebat pentru ce sunt cei 15 euro, raspunsul primit fiind pentru rezervarea locului pana in Italia sa nu mai fac schimb de masini, ca urmare, ajunsa in Sibiu am fost lasata acolo ceva timp pana a venit alt autocar, care m-a transportat pana in Arad. Plecarea din Iasi a fost la ora 23.20 si trebuia sa ajung in Arezzo-Italia la ora 16.30 a doua zi, eu la ora 17 abia am plecat din Arad catre Italia. Vi se pare normal? Am martori pentru cei 14 euro luati prima data si pentru cei 15 euro luati a doua oara la bilet. Va multumesc pentru atentie si astept un raspuns din partea dumneavoastra.
P.S. Este vorba de o femeie in varsta de 75 de ani.
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 August 2014
paveldaniela, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 18:24, 10 August 2014
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sesizati in scris, cu nr. de inregistrare/ data, Protectia consumatorului din judetul dvs.
Va multumesc
Inainte de a face reclamatie trebuie sa luati legatura cu reprezentantii firmei, este nevoie sa faceti dovada ca ati incercat rezolvarea pe cale amiabila. Daca raspunsul este negativ, adica nu vi se restituie banii, faceti reclamatie, detaliati asa cum ati povestit aici dar cu date concrete si atasati copie dupa bilet si raspunsul firmei.

Aveti model de intocmire aici:
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu firma de transport ContSters68209 ContSters68209 Buna ziua, Doresc sa va aduc in atentie (in speranta ca cineva ne poate ajuta cu sfaturi, proceduri, pasi de urmat, etc.) o intamplare recenta petrecuta in ... (vezi toată discuția)
Am fost înºelat de o agenþie de turism richard1977 richard1977 Bună ziua. Fiind doritor de a pleca la rude în Grecia, m-am adresat unei agentii de turism din municipiul Tecuci, jud. Galaţi despre oferta de vară pentru ... (vezi toată discuția)
Buletin expirat de 5 zile in italia ContSters317473 ContSters317473 Buna ziua.va rog sa mi da ti si mie un sfat in problema p care am avuto ieri cu plecarea din italia catre romania cu buletinul expirat de 5 zile.am intalnit ... (vezi toată discuția)