avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 832 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general CURIOZITATE
Discuție deschisă în Contabilitate în general

CURIOZITATE

Ce parere aveti despre angajatorii care apeleaza la intimidarea angajatilor?....
Cel mai recent răspuns: Gratiela Ratiu , Consultant resurse umane 20:12, 16 Mai 2009
Normal, una foarte proasta si de aceea suntem aici sa ii sfatuim pe cei abuzati pentru a gasi cea mai buna metoda sa se apere sau sa evite aceste abuzuri.
Ultima modificare: Sâmbătă, 16 Mai 2009
Profesional New Consult, Consilier juridic
daca ati fi pus aceasta intrebare pe forumul de relatii de munca cred ca ati fi primit o tona de raspunsuri de la useri care resimt acut aceasta problema :sorry:

Societatea face intotdeauna presiuni de un fel sau altul asupra indivizilor in toate domeniile si fiecare alege cum ii este mai bine sa raspunda acestor presiuni.
Daca alegerile majoritatii se indreapta in acelasi sens, atunci la nivel general ceva se intampla in acel sens.

Adica doar prin implicare in cresterea nivelului de informare si de autostima cred ca oamenii vor sanctiona aceste gen de sanctiuni :banned: (cu cartonas rosu).
Ultima modificare: Sâmbătă, 16 Mai 2009
Gratiela Ratiu, Consultant resurse umane
Intradevar ,multi angajatori intimideaza salariatii, dar cred ca si salariatii ar trebui sa nu se mai lase intimidati.
Cei mai multi dintre salariati accepta ca sa fie "bataia de joc" a patronilor.....oameni buni suntem liberi si nu sclavii patronilor. Aveti curaj si demnitate si sesizati ITM-ului toate nelegiuirile patronilor, iar in cazul in care aveti de suferit (ma refer in primul rand la neplata drepturilor salariale si a sporurilor aferente) adresati-va instantei de judecata.
corbalb a scris:

:tomato: parerea mea

inteleg ca parerea ta este ca cei care indraznesc sa se opuna intimidarii, sunt pusi la zid chiar de proprii lor colegi?
cred ca si asta se intampla, nu exista nici macar sustinere a celor din aceleasi echipa si cu o floare nu se face primavara...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere demisie impusa de sef turkn turkn Angajatorul isi intimideaza angajatul (chelner tanar si fara experienta) spunandu i ca are dovezi ca ar fi furat bautura de la bar-pe mana cu barmanul,dat ... (vezi toată discuția)
Nerespectare contract de munca ,,, sclavie made romania elatt33 elatt33 sall.. lucrez la o firma de donstructii de geniu unicata pariez ..... sa va explic ce se intampla acolo , lucrez de 1 an si sunt probleme fff mari , am cerut o ... (vezi toată discuția)
Poligraf obligatoriu la angajare? stefan_ruxandra stefan_ruxandra buna ziua. lucrez de aproape 2 ani la o firma de material de constructii. la angajare am fost nevoita sa dau poligraf (era conditie obligatorie pentru ... (vezi toată discuția)