avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Cumparare din stocul Ministerului Finatelor Publice
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Cumparare din stocul Ministerului Finatelor Publice

Am gasit niste obiecte de pe siteul M.F.P. de care sunt interesat, pot sa le achizitionez ca persoana fizica?
Cel mai recent răspuns: GiuCO , utilizator 13:31, 10 August 2014
de ce nu? Luati legatura cu MFP la datele de contact pe care le-au trecut ei acolo.
Multumesc mult pt promtitudine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comerciantul nu îmi asigură garanția produsului conform legislației. pot să-l dau în judecată, am cum să câștig? Emanuel.cohal Emanuel.cohal Buna ziua, Am achizitionat un produs de pe un site, site pe care era mentionata perioada de garantie de 24 luni. Dupa 13 luni, produsul respectiv s-a ... (vezi toată discuția)
Acte auto in neregula dimamonicaelena dimamonicaelena Buna seara. Am achizitionat o masina second-hand care a fost cumparata prin leasing de o firma.Dupa o perioada de timp administratorul firmei a trecut masina ... (vezi toată discuția)
Achiziția unei masini Alexandru2307 Alexandru2307 Bună ziua, am nevoie de un avocat pentru a ma ajuta în următoarea situatie: Am achiziționat in urma cu 7 ani o masina din Cehia, am făcut un contract de ... (vezi toată discuția)