avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Perioda de preaviz
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Perioda de preaviz

Bună ziua,
Aş dori să ştiu dacă în perioada de preaviz, angajatul solicită concediu fără salariu, se prelungeşte preavizul cu acel număr de zile ce reprezintă cfs.
Articolul invocat de dsv se refera la situatiile in care durata preavizului este suspendata ca urmare a suspendarii c.i.m.
Concediu fara plata (nu salar) se acorda daca sunt indeplinite cerintele prevazute de diverse acte normative (inclusiv Codul muncii), iar in cazul neindeplinirii acestora, daca angajatorul doreste.
Greu de crezut ca angajatorul va fi de acord sa prelungeasca (prin suspendare) termenul de preaviz ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical in timpul preavizului biancaclaudia biancaclaudia Buna ziua, In acest moment sunt in preaviz pana in 31.10.2016 si as vrea sa stiu daca imi iau concediu medical mi se prelungeste preavizul? (vezi toată discuția)
Concediu medical in perioada de preaviz angialex2005 angialex2005 ce presupune concediul medical in perioada de preaviz de 20 de zile? (vezi toată discuția)
Concediul fara salariu in revisal 506 bvr bvr Buna ziua! Stiou ca exista discutii in cadrul altor subiecte deja deschise pe tema hg 500/2011, dar poate ar fi bina sa facem o discutie separata referitor la ... (vezi toată discuția)