avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Partaj casa
Discuție deschisă în Executare silită

Partaj casa

buna ziua, daca la partaj s-a stabilit o suma pt cat valoreaza o casa, cum se poate intra in posesia celeilalte jumatati pe care o detine fosta sotie daca ea nu e de acord cu suma stabilita de instanta? vrea mai multi bani. ( vrea de 5 ori mai multi bani decat valoreaza casa). cum se poate proceda pentru a cumpara cu pretul real daca ea nu vrea?
Cel mai recent răspuns: kuky666 , utilizator 18:41, 11 August 2014
sentinta prin care instanta a stabilit sulta se poate executa silit
multumesc pentru raspuns, mai am o intrebare. este vorba de un amic care e in divort iar cineva de la parohia i-a spus sa puna terenul pe ei (pe parohie) ca sa nu poata avea fosta nevasta pretentii la casa si teren. am aflat ca s-a facut un contract de vanzare cumparare dar nu la notar, (cred ca de mana) iar parohia a intabulat terenul pe ei si casa este pe numele amicului. parohia nu mai vrea sa-i de-a terenul innapoi. ce-i de facut?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort si partaj, achitare sulta luiza44 luiza44 doresc si eu sa ma lamuriti si pe mine.... in urma partajului dupa divort am ramas cu apartamentul si cei 2 copii minori la acea vreme in schimbul platii unei ... (vezi toată discuția)
Drept de proprietate asupra unui bun comun cu fosta sotie AdrianaH25 AdrianaH25 In 2003 am achizitionat un teren+casa (banii mei) dar pe act a fost trecut si prietenul meu care era casatorit dar in divort(deci separat in fapt) ,divortul a ... (vezi toată discuția)
Sulta - partaj / divort anonim anonim daca in hotararea de la dosarul de fond unul dintre soti avea de plata celuilalt o sulta de 50mil si ceva cheltuieli de judecata , la apel s-a intors celalalt ... (vezi toată discuția)