avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1948 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Drepturi persoane cu dizabilitati (handicap)
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Drepturi persoane cu dizabilitati (handicap)

Buna ziua!
Cunoaste cineva daca persoanele incadrate in grad de handicap sunt scutite sau platesc impozit 16% pe venitul realizat din dobanda de la depozitele bancare?
Am cautat in L448 si in codul fiscal dar nu am gasit decat ca sunt scutite de la plata impozitului doar drepturile salariale. Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Ioan Petru Butariu , Contabil 17:05, 11 August 2014
Nu exista astfel de scutire in sensul mentionat de d-voastra.
Ultima modificare: Luni, 11 August 2014
Ioan Petru Butariu, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scutire/reducere impozit pe venit hany89 hany89 sunt asistenta medicala angajata la o firma particulara,momentan sunt in concediul medical pe cod 14(neoplazie operata si tratata prin radioterapie);in ... (vezi toată discuția)
Scutire impozit salar handicap accentuat zdanut zdanut Cine cumoaste legislatie in sensul : \\"pentru un pensionar limita de varsta , angajat cu CIM timp partial, persoana cu handicap accentuat, poate beneficia in ... (vezi toată discuția)
Pensiile de urmas sunt scutite de impozitul de 16%? cata_strophik2010 cata_strophik2010 De la data de 14 mai 2010 pensionarii care au grade de handicap beneficiaza de scutire de la plata impozitului de 16% pentru pensiile care depasesc valoarea de ... (vezi toată discuția)