Buna ziua, sotul meu insista sa divortam. La sugestia lui, o sa iau un apartament cu chirie, unde ma voi muta impreuna cu cei 2 copii ai nostri, minori.
Va rog sa imi spuneti daca mutarea de acasa (cu copiii) poate afecta in vreun fel procesul: custodia, partajul.
Multumesc anticipat.
am facut exact la fel doar ca inainte de a pleca cu copii din casa am inaintat si cererea de divort,singura problema a fost ca intr-un final a trebuit sa divortam din culpa comuna si nu din culpa exclusiva a lui .partaju dureaza de 4 ani iar divortul mai bine de 1 an .nu am acceptat sa ne toace nervii si mie si copiilor,oricum pensia alimentara in caz ca refuza pe moment s-o dea o sa aveti o hotarare in care o cereti de la data introducerii actiunii de divort.
eu zic daca tot vreti sa va mutati sa introduceti cererea de divort inainte de a pleca din casa.
Custodie comuna
Lauralina
Sunt divortata si am doi copii.in urma divortului avem custodie comuna cu domiciliul copiilor stabilit la mine. Vrem sa ne mutam din oras dar tatal nu vrea sa ... (vezi toată discuția)
Divort cu minori
dodi1402
Buna seara! As dori sa stiu care sunt pasii pt. divort cu doi copii( 3 ani, 3luni); cum va fi platita pensia alimentara; ma pot muta in chirie inainte de ... (vezi toată discuția)