avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 939 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Mutare cu copiii, divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Mutare cu copiii, divort

Buna ziua, sotul meu insista sa divortam. La sugestia lui, o sa iau un apartament cu chirie, unde ma voi muta impreuna cu cei 2 copii ai nostri, minori.
Va rog sa imi spuneti daca mutarea de acasa (cu copiii) poate afecta in vreun fel procesul: custodia, partajul.
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: mirebire , utilizator 14:23, 13 August 2014
am facut exact la fel doar ca inainte de a pleca cu copii din casa am inaintat si cererea de divort,singura problema a fost ca intr-un final a trebuit sa divortam din culpa comuna si nu din culpa exclusiva a lui .partaju dureaza de 4 ani iar divortul mai bine de 1 an .nu am acceptat sa ne toace nervii si mie si copiilor,oricum pensia alimentara in caz ca refuza pe moment s-o dea o sa aveti o hotarare in care o cereti de la data introducerii actiunii de divort.
eu zic daca tot vreti sa va mutati sa introduceti cererea de divort inainte de a pleca din casa.
Nu, nu va afecteaza.
Daca sunteti de acord asupra conditiilor divortului si partajului nu trebuie sa ajungeti la nici un proces.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie comuna Lauralina Lauralina Sunt divortata si am doi copii.in urma divortului avem custodie comuna cu domiciliul copiilor stabilit la mine. Vrem sa ne mutam din oras dar tatal nu vrea sa ... (vezi toată discuția)
Buna seara. o cunoștință, mama a doi copii minori locuiește ... Elenarom Elenarom Buna seara. O cunoștință, mama a doi copii minori locuiește împreună cu soțul in casa acestuia. De ceva vreme ,soțul se poarta foarte urat si nu ... (vezi toată discuția)
Divort cu minori dodi1402 dodi1402 Buna seara! As dori sa stiu care sunt pasii pt. divort cu doi copii( 3 ani, 3luni); cum va fi platita pensia alimentara; ma pot muta in chirie inainte de ... (vezi toată discuția)