avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Citatie afisata - noul cod penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Citatie afisata - noul cod penal

voi avea un proces la curtea de apel candva in toamna iar eu la sfarsitul lunii plec din tara pana in decembrie...cum pot sa aman procesul avand in vedere faptul ca vreau sa fiu audiat? primul termen pt angajare avocat pot sa solicit prin fax? sau daca nu primesc citatia din simplul motiv ca nu s acasa ce se intampla? am auzit ceva ca citatiile nu se poate afisa,destinatarul neaparat trebuie sa semneze..sau sa depun un contract de mediere si aman asa..??
Cel mai recent răspuns: Sebastian Simon , Avocat 09:49, 12 August 2014
Buna ziua!

Numai un avocat va sti cum sa va amane procesul. Sfatul meu este sa va angajati un avocat si sa ii expuneti problema dvs.

Cu stima.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amanare termen de judecata puncuskaa puncuskaa pot sa obtin amanarea termenului la curtea de apel cu prezentarea unui contract de munca in franta? am obtinut un contract de 3 luni incepand cu 15 ... (vezi toată discuția)
Revizuire-recurs (citati intr-un proces despre care nu stiam) a_mirela a_mirela De curand am aflat absolut intamplator de pe internet ca-s citata atat eu cat si tatal meu intr-un proces la Inalta Curte de Casatie si Justitie pentru un ... (vezi toată discuția)
Procedura de citare Sunrunner Sunrunner \"Citatia se semneaza de cel care o emite.Ea se inmaneaza de agenti anume desemnati sau prin intermediul serviciului postal.Inmanarea se face personal celui ... (vezi toată discuția)