avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Completare formulare din bilant
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Completare formulare din bilant

In forumlarul F30 (date informative) randul 59 trebuie sa completam subventiile incasate in cursul perioadei de raportare, vom lua in considerare rulajul cumulat creditor al lui 4458 (ce am incasat efectiv) sau cel debitor unde am reflectat subventiile cuvenite pentru perioada ian-iunie 2014?
Cel mai recent răspuns: Ioan Petru Butariu , Contabil 13:13, 13 August 2014
Eu am inregistrat rulajul debitor.
Cred ca se refera la subventii incasate, nu de incasat.
Ultima modificare: Miercuri, 13 August 2014
Ioan Petru Butariu, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit cont 711 ela30 ela30 Buna seara In completarea notei 4 la bilant \\"Analiza rezultatului din exploatare\\" unde se trece valoarea din Creditul contului 711? Multumesc. (vezi toată discuția)
Recuperare contributii platite in plus, dupa depunere bilant 2007 sandam sandam Buna seara, tuturor! Va solicit sprijinul in urmatoarea speta: O microintreprindere beneficiaza in anul 2007 de subventia acordata cf. art.80 Legea 76/2002 ( ... (vezi toată discuția)
Urgent va rog - termen balanta Krissia . Krissia . #-o Am si eu nevoie urgent de o informatie. Exista o baza legala care prevede termenul legal de inchidere a unei balante lunare? 10 zile, 25 zile....? Si daca ... (vezi toată discuția)