avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Reducere comerciala
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Reducere comerciala

Buna ziua!

Va rog sa ma ajutati cu o problema. Pentru reducerile comerciale acordate dupa emiterea facturii fiscale pentru prestari de servicii trebuiesc intocmire acte aditionale sau procese verbale pentru motivarea reducerii.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: LIVIU NISTEA , utilizator 13:24, 13 August 2014
Personal, consider ca emiterea unei facturi cu reducerea comerciala este suficient. Pentru mai multa siguranta puteti intocmi un act aditional la contractul de prestari servicii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reduceri fianciare in momentul facturarii bunului RobertR RobertR Buna ziua, ce inregistrari in contabilitatea furnizorului avem pentru urmatoarea situatie? Pe factura pentru bunul respectiv trecem si reducerea ... (vezi toată discuția)
Reducere salariu cazzuall cazzuall Am nevoie de o lamurire. Dacă emit o decizie motivată pe reducerea sarcinilor de serviciu şi a volumului de muncă pentru reducerea salariilor angajaţilor ... (vezi toată discuția)
Contract simona30 simona30 Am avut un contract care s-a finalizat cu un act aditional. Beneficiarul mi-a cerut ca in cadrul acestui act aditional sa continui lucrarea cu toate ca s-a ... (vezi toată discuția)