Va rog sa ma ajutati cu o problema. Pentru reducerile comerciale acordate dupa emiterea facturii fiscale pentru prestari de servicii trebuiesc intocmire acte aditionale sau procese verbale pentru motivarea reducerii.
Personal, consider ca emiterea unei facturi cu reducerea comerciala este suficient. Pentru mai multa siguranta puteti intocmi un act aditional la contractul de prestari servicii.
Reducere salariu
cazzuall
Am nevoie de o lamurire.
Dacă emit o decizie motivată pe reducerea sarcinilor de serviciu şi a volumului de muncă pentru reducerea salariilor angajaţilor ... (vezi toată discuția)
Contract
simona30
Am avut un contract care s-a finalizat cu un act aditional. Beneficiarul mi-a cerut ca in cadrul acestui act aditional sa continui lucrarea cu toate ca s-a ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.