avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 982 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buletin valabil 3 luni
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buletin valabil 3 luni

Buna ziua,

Luni urmeaza sa plec in Grecia. Buletinul meu este valabil pana pe 28 noiembrie. Pot trece granita sau e necesar sa il reinnoiesc?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 10:08, 15 August 2014
Mentionez ca voi sta acolo doar 8 zile.
Mergeti linistita. Nu e ca la pasapoarte unde e nevoie, pentru unele tari, sa fie valabil inca minim 6 luni de la data iesirii din tara.
Pentru ce tari este necesar a fi valabil pasaportul 6 luni? Am tot auzit asta dar nu am vazut scris niciunde.
Pentru tarile in care romanii au nevoie de viza de intrare - cam tot ce e in afara UE.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calatorie in europa, acte necesare Pavel.t2 Pavel.t2 Buna ziua De curand trebuia sa-mi reinnoiesc buletinul, dar din cauza ca ai mei sunt plecati din tara iar casa mea este trecuta pe numele tatalui meu, n-am ... (vezi toată discuția)
Iesire din tara minori Miriam82 Miriam82 Buna ziua As dori sa stiu ce acte/procure/asigurari trebuie facute de catre parinti, pentru a putea pleca copiii din tara cu mine, eu fiind matusa lor. Este ... (vezi toată discuția)
Valabilitate carte identitate tiby_2014 tiby_2014 Buna ziua.As avea o intrebare cu privire la o problema. Momentan sant in Grecia si urmeaza sa ma intorc in tara pe data de 23 august cu avionul.. Carte de ... (vezi toată discuția)