avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 754 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Reintoarcere la alt angajator - dupa concediu crestere ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Reintoarcere la alt angajator - dupa concediu crestere copil

In data de 14 se incheie contract cu noua firma unde o sa lucrez.
Stiu ca se depune cerere de reintoarcere la munca la firma veche - cu data de maine de exemplu 13 august.
Cu ce data trebuie sa fac incetarea contractului la firma veche? cu 13 aug sau 14 aug?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:41, 12 August 2014
Cu data de 14.08.2014 se poate face incetarea raportului de munca daca durata CCC expira in data de 13.08.2014.
Nu expira - ma intorc eu mai devreme - dar la alta firma..si imi este ca daca nu e totul cum trebuie facut si nu am continuitate - sa nu pierd suplimentul de insertie cumva
Care este data inceperii activitatii la noul loc de munca?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent de insertie pana la 3 ani Raluka91 Raluka91 Bună ziua!! Pe 19 august fetita mea implineate 2 ani acum sunt in CCC.. vreau sa ma introrc la serviciu mai devreme cu 60 de zile pentru a beneficia de ... (vezi toată discuția)
Acordarea stimulentului de insertie daca schimb locul de munca alinutza_b_b alinutza_b_b As vrea sa stiu daca acordarea stimulentului de insertie ( cu ocazia reincadrarii in munca inainte de implinirea varstei de 1 an an) este conditionata de ... (vezi toată discuția)
Schimbare loc de munca după ccc Lianabogdan Lianabogdan Buna ziua! As vrea sa ma ajutati si sfătuiți cu privire la un aspect. Sunt in CCC. Pe data de 11 august 2017 trebuie sa ma întorc la serviciu. Ideea este ... (vezi toată discuția)