avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Plangere penala !
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Plangere penala !

A fost formulata o plangere penala impotriva angajatorului pentru nepunerea in aplicare a unei hotarari judecatoresti definitive si executorii si irevocabile .Teoretic daca toate institutiile angrenate in aceasta plangere respectiv Parchet si Politie i-si vor face datoria si daca angajatorul refuza reangajarea si plata drepturilor banesti ce se cuvin angajatului conform hotararii judecatoresti ce se poate intampla?Precizez ca a fost facuta plangerea penala si mai sunt cateva zile pana la cele 15 zile cat prevede codul muncii.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:53, 19 Mai 2009
Curios.....orice comunicare in acest sens se face in scris si nu verbal? Si orice inscris are si un numar de inregistrare. Oare cei din primarie nu stiau acest lucru.
Sau incearca sa va induca voit in eroare?
Puteti trece pe acolo sa vedeti care este treaba, dar pentru a munci din nou trebuie sa existe un inscris..... cel putin asta este parerea mea.
florinsadova a scris:

Am fost anuntat telefonic ca din data de astazi 19.05.2009 am fost reincadrat.Precizez ca nu am primit nimic oficial .ce sa fac .......?

Mergeti la Primarie si solicitati-le sa va dea decizia de reincadrare ...:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care este termenul legal pentru plangere penala ? florinsadova florinsadova In data de 10.02.2009 am obtinut sentinta definitiva si executorie intr-un litigiu de munca.Am solicitat printr-o cerere scrisa reangajarea si celelalte ... (vezi toată discuția)
Executarea silita,salarii indexate,majorate,etc. araoil araoil Am sentinta tribunalului si decizia curtii in felul urmator \"obliga parata la plata despagubirilor banesti reprezentand salariile indexate,majorate si ... (vezi toată discuția)
Nerespectarea hotararii judecatoresti andreisl andreisl Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un raspuns pentru problema mea, daca este posibil. Am castigat un conflict de munca, instanta a anulat decizia de ... (vezi toată discuția)