avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ajutor somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ajutor somaj

Daca am terminat liceul acum 4 ani si nu mi-am despus actele pentru somaj si nu mi-am gasit nici un loc de munca,mai pot beneficia de ajutorul de somaj? si daca da,de ce acte am nevoie!?

Va multumesc,Alexandra!
Cel mai recent răspuns: AlexandraVictoria , utilizator 18:11, 13 August 2014
Nu mai aveti cum sa beneficiati de somaj dupa trecerea a 4 ani de la absolvirea liceului.

Puteti doar sa va inregistrati la AJOFM ca persoana in cautarea unui loc de munca.

Actele necesare pentru inscrierea in baza de date a AJOFM ca persoana in cautarea unui loc de munca sunt urmatoarele:
- acte de identitate, original si copie
- acte de studii sau de calificare, original si copie
- carnet de munca ( pentru cei care lucreaza sau au lucrat) - original
- adeverinta medicala din care sa rezulte ca este apta de munca sau clinic sanatos, eventuale restrictii medicale
- dosar cu sina
Ultima modificare: Miercuri, 13 August 2014
Cornel Vasile, Consilier juridic
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Administrator unic srl Iulianapavelxhbs Iulianapavelxhbs Un administrator unic firma, fară salariu poate face cerere la somaj sa caute de lucru ,atâta timp cât firma are activitate ? (vezi toată discuția)
Angajat temporar în perioada pandemiei covid-19 cristianbadea cristianbadea Bună ziua, doresc sa ma ajutați cu următoarea situație. Ca angajat temporar și în condițiile actuale (stare de urgenta), angajatorul ma poate lasă ... (vezi toată discuția)
Somaj 2011 five5 five5 Buna ziua , am terminat anul asta liceul , din pacate am picat la examenul de bacalaureat , am fost sa-mi depun actele de somaj , insa mi sa spus sa revine ... (vezi toată discuția)