avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 914 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Anulare cerere chemare in judecata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Anulare cerere chemare in judecata

Buna,

Am depus luna trecuta o cerere de chemare in judecata, litigiu de munca - neplata salar si neclarificare CIM. Ieri mi-a venit comunicat cum ca cererea mi se anuleaza pe motiv ca nu am respectat art 355 NCPC si nu am depus probele conf. art 194 lit e NCPC. Nu inteleg ce anume trebuia sa fac, am depus copii dupa acte de identitate, CIM, extrase de cont, notificari etc, le-am semnat "conform cu originalul" Nu am avocat si mi-am facut singura actele, iar la tribunal nu este nimeni la relatii cu publicul pana in 31.08.2014. Am 15 zile sa cer reevaluare, insa tot degeaba daca nu stiu unde am gresit ... Poate ma ajutati cu un sfat.
Multumesc !

Cel mai recent răspuns: Alin Paidiu , Avocat 11:46, 13 August 2014
Inseamna ca ati solicitat interogatoriul persoanei juridice si, desi v-a fost pus in vedere prin regularizare sa depuneti toate probele, nu ati depus (si) interogatoriul pentru a fi comunicat paratei.
Puteti face cerere de reexaminare insa ... daca nu aveti un motiv serios ... nu veti rezolva mare lucru.
Puteti introduce actiunea din nou. (atentie la termene)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care este calea de atac in cazul in care nu am primit citatie? stefpalade65 stefpalade65 Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti si sa ma sfatuiti ce cale de atac exista in urmatoarea situatie: - am formulat cerere de chemare in judecata cu obiect ... (vezi toată discuția)
Depunerea cererii neregulare cf. art.194 cod procedura civila Antoanela Geaman Antoanela Geaman Conform art. 194 cod proc civ, cererea de chemare in judecata trebuie sa indeplineasca niste cerinte obligatorii. acestea trebuie verificate in procedura ... (vezi toată discuția)
Temei solicitare interogatoriu in judecata civila dserban dserban Buna ziua! Am actionat firma la care am lucrat in judecata (Sectia VIII tribunalul Bucuresti). Am primit acasa o comunicare prin care mi se solicita sa ... (vezi toată discuția)