avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... reicredintare copil minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

reicredintare copil minor

BUNA ZIUA AM SI EU O INTREBARE ...IN URMA CU 4 ANI IN URMA DIVORTULUI COPILUL MEU MINOR FIIND A FOST DAT TATALUI SPRE CRESTERE SI EDUCARE..DUPA CATEVA LUNI AM DESCHIS PROCES DE REINCREDINTARE DAR AM PIERDUT IAR. MENTIONEZ CA EU LOCUIESC IN SPANIA SI IN TIMPUL PROCESULUI ERAM IN SPANIA. CE SANSE AM ACUM CAND COPILUL MEU VA IMPLINI 10 ANI SA MI SE INCREDINTEZE MIE ?? MENTIONEZ CA TATAL ESTE RECASATORIT SI ARE ALT COPIL SI COPILUL MEU ESTE CRESCUT DE BUNICII PATERNI CARE SUNT IN VARSTA. COPILUL IMI SPUNE MEREU CA ABIA ASTEAPTA SA IMPLINEASCA 10 ANI SA STEA CU MINE. IN SPANIA AM CASA CUMPARATA SI SERVICIU STABIL.VA MULTUMESC ANTICIPAT
Cel mai recent răspuns: oana99 , utilizator 21:00, 17 Mai 2009
Ceea ce am mentionat eu , atat colega studentica , sunt precizari generale.Va poate ajuta revenirea in tara , sau , din contra , conditiile actuale din Spania pot fi considerate mai avantajoase pentru minor.Situatia faptica trebuie analizata detaliat , atat din punctul de vedere al conditilor dumneavoastra , cat si ale fostului sot .
Asa ca , recomand , inainte de a intreprinde vreo actiune , solicitati sprijinul unui avocat.
AM VAZUT PRIN INTERNET AVOCATI ROMANI IN SPANIA...OARE UN AVOCAT DE AICI M AR PUTEA AJUTA CU CEVA AVAND IN VEDERE CA MINORUL ESTE IN ROMANIA??? SAU TREBUIE NUMAIDECAT AVOCAT DIN TARA RESPECTIV BOTOSANI DE UNDE SUNT EU??
Puteti apela la serviciile unui avocat , care , momentan , se afla in Spania , va va lamuri detaliat si corespunzator.
MULTUMESC MULT PT INFORMATIILE PRIMITE

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie minor oana99 oana99 As vrea sa ma lamuriti si pe mine intr o problema. Acum 4 ani in urma divortului copilul meu a fost dat tatalui spre crestere si educare. Motivul a fost ... (vezi toată discuția)
Reincredintare copil xcristina1 xcristina1 Daca un copil i se incredinteaza unuia dintre parinti si alt copil la celalalt, desi eu nu sunt de acord ce pot face ca sa-mi recuperez copilul? Sunt in divort ... (vezi toată discuția)
Decesul parintelui ralu_2008 ralu_2008 ce se intampla in cazul decesului parintelui caruia i-a fost incredintat un minor prin hotarare judecatoreasca de divort? minorul poate fi incredintat spre ... (vezi toată discuția)