avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1011 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... eliberare copii din dosar de urmarire penala aflata ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

eliberare copii din dosar de urmarire penala aflata pe rolul parchetului

Buna ziua. As dori sa stiu unde si cat platesc pe pagina pentru eliberare copii din dosarul de urmarire penala aflata pe rolul parchetului? Nu stiu daca si aici se aplica legea taxelor de timbru. Multumesc anticipat.
Mergeti la registratura Parchetului si va informati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinere copie decizie curtea de apel taxa auto mihaiantonio mihaiantonio Buna ziua, As dori sa stiu care sunt pasii si ce acte sunt necesare pentru a obtine o copie de pe decizia Curtii de Apel cu privire la procesul pe care il ... (vezi toată discuția)
Timbru judiciar Luciana21 Luciana21 Va rog sa imi spuneti ca valoare trebuie sa aiba timbrul judiciar in cazul in care solicit eliberarea unui act din dosar....mai trebuie sa platesc si timbru ... (vezi toată discuția)
Copie sentinta de divort torokaty torokaty Buna ziua Am nevoie de o copie a sentintei de divort, am pierdut. As vrea sa stiu cum si unde pot obtine o copie. Multumesc (vezi toată discuția)