avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executarea silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executarea silita

Buna ziua! fratele meu are o datorie de 600 lei la EOS si acum venise o scrisoarea in care scrie ca se va face executarea silita in 5 zile. El nu e acasa si momentan nu dispun de aceea suma de bani. Daca se face executarea silita e posibil sa ia orice bun din casa chiar daca nu e pe numele lui?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 04:53, 15 August 2014
In acest caz , pt. suma aceasta e vorba de poprire pe veniturile fratelui , sau blocare cont bancar , nu se face executare in sensul bunurilor.
daca nu are nici un venit si nici cont bancar cum se procedeaza?
De la cine e scrisoarea ?
De la EOS si in scrisoare mai era o foaie unde scrie despre executarea silita
Daca nu e de la executor, mai dureaza pana ajunge sa fie executat silit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lamurire fabbbiogt fabbbiogt Am un credit la brd din 2007,am achitat 3 luni si pe urma nu am mai avut posibilitati.Pe data de 02.11.2010 am gasit in usa somatie si instiintare poprire de ... (vezi toată discuția)
Blocare conturi bancare c_andreea c_andreea Stie cineva daca se pot bloca conturile la alta banca in cazul unor restante la credite? Si daca da, cat timp dureaza sau cam a cata etapa ar fi asta? ... (vezi toată discuția)
Poprire pe toate conturile bancare de catre executor si creditor eos ksi Alyn30 Alyn30 Buna ziua! In data de 10.06.2015 am primit un mesaj de la banca unde aveam un cont deschis pt salariu,cum ca mi se face proprire pe cont. Am cerut banci sa ... (vezi toată discuția)